7 Eylül 2012 Cuma

ŞAHANE OYUNLAR İLE ŞAHANE ÇOCUKLAR.

.Sitemizdeki barbie giydirme oyunları Barbie Oyun kategorisinin en çok oynanan oyunları arasındadır. Barbie giydirme oyunları çocukları çocukların hayal dünyalarını genişlemesini sağlar. Çocuklar rol model olarak aldıkları çizgi film kahramanı Barbie’yi hayat verirken hayal dünyasındaki yaşattıkları her şeyi onunla uygulama fırsatı bulurlar. Eskiden oyun oynamayı tercih eden çocuklar artık Barbie giydirme oyunları ile oyun oynamanın tadını doyasıya çıkartıyorlar. Öyle ki onlar için Barbie giydirme oyunları hayatlarının bir parçası haline geldi.

Sitemizin yine en çok oynanan oyunlarından biri olan kuaför oyunları giysi giydirme oyunları Çocukların keyifli vakit geçirmelerini de sağlayana kuaför oyunları ile çocuklar karar verme becerilerini geliştirirler. Kuaför salonuna gelen kızların yüz ve ten rengine yakışan modeli bularak bunları sevdikleri ile paylaşmak onları gerçek anlamda çok mutlu eder. Aynı zamanda sorumluluk duygusu kazanmalarını sağlar. Aynı zamanda bu oyunda bir çok saç stilini deneyerek kendi zevklerine göre en güzel ve saç stilini uygulamak ve bunun kararını kendilerinin vermesi onlar için ayrı bir mutluluktur.

Çocukların derslerinden vakit buldukça oyunlardan bir diğeri de kız giydirme oyunları bu oyunların çocuklar üzerinde eğitici etkileri olduğu uzmanlar tarafından altı çizilerek belirtilmiştir. Bunun en açık göstergesi de bu tür oyunları oynayan çocukların her zaman toplum içinde daha çabuk sivrildiği görülür. Çünkü bu çocuklar her zaman toplumda kendi yaşıtındaki çocuklardan bir adım önde olduğu araştırmalar sonucu ispatlanmıştır. Giydirme oyunları özellikle kız çocuklarının ilgi duyarak oynadığı türden oyunlar olup meslek tercihlerine kadar etkili olan oyunlardır.. Çocuklar giysi giydirme oyunlarında özellikle moda ve giyim konusunda merak ve yeteneklerini bu oyunlarda sergilemekle kalmazlar. Aynı zamanda hayata da bu yeteneklerini uygulama fırsatı bulurlar. Oyunda örneğin sadece giysi olarak değil bir kere öncelikle giydireceği kızın saç renginden ayakkabı hatta aksesuara kadar seçtiği tüm parçaların bir birleri ile tam bir uyum içinde olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder