5 Eylül 2012 Çarşamba

FLAŞ OYUNLARI İLE ÇOCUKLAR MUTLU BÜYÜYOR.

Günümüzde her üç çocuktan ikisi winx oyunları winx oyunları oynuyor. Çünkü winx oyunları kız çocuklarının hayal Dünyası’nda yaşayan çok özel kahramanlarıdır. Zengin içeriği renk ve tasarımı ile göz dolduran winx oyunları ile oynamak artık neredeyse her çocuğun vazgeçilmezi haline geldi. Dünyaca ünlü kahraman winx kızları bu anlamda çocukların tam aradığı türden oyunlardır. Winx oyunları içinde kız çocuklarının oynayabileceği birçok kategori vardır.

3 Yaş gurubu çocuktan tutunda yetişkinlerin bile severek oynadığı oyunların arasında yer alan yapboz oyunlarıile çocuklar çocukları ile çocuklarını yaşamak isteyenler günün stresini üstünden atmak isteyen yetişkinler kısaca dileyen her kes bu oyunları oynayabilir. Ayrıca yapboz oyunları çocukların zekâ ve becerilerinin gelişmesi yönünde çok önemli bir oyundur.

Hani olur ya mutfakta annelerine yardım etmek peşi sıra dolaşıp gezen küçük kızlar. Çok meraklı olurlar mutfak işerine tüm çabaları öğrenmek adınadır aslında işte çocuklara yemek konusunda beceri kazandıracak oyunlardan biri yemek oyunları ile çocuklar harikalar yaratıyor. Yemek oyunları ile yaptığı yemekler ile en usta aşçılara taş çıkaracak hale geliyorlar. Onların bu çabaları gerçek yaşamlarında çok fayda sağlıyor. Çocuklar yemek yapma kurallarını bu oyunlar sayesinde öğreniyorlar. Bu oyunlar sayesinde öğrendiklerini büyük bir ustalık ile gerçek yaşamlarına aktarıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder