5 Eylül 2012 Çarşamba

ÇOCUKLAR VE OYUNLAR

Sitemizin en sevilen oyunlarından biri olan barbie giydirme oyunları başarılı ve mutlu çocuklar yetişiyor. Çünkü bu oyunlar çocuklarda mutluluk duygusu uyandırır. Oyunda Barbie’yi giydirmek ve ona en yakışan giysi ve aksesuarı seçmek bir çocuk için çocuğun kendisini çok mutlu hissetmesini sağlar. Barbie giydirme oyunları çocuklarda, zekâ ve yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarmasını sağlar. Oyunda önemli olan Barbie’nin gideceği yere göre kıyafet seçmektir. Sitemizdeki oyunlar her yaş grubuna hitap edebilen ve her çocuğun severek oynayacağı türden oyunlardır.

Yine sitemizde çocukların yaratıcılıklarının ortaya çıkmasını sağlayan oyunlardan biri olan kuaför oyunları ile çocuklar kendinde var olan yetenekleri keşfeder. Kuaför salonuna gelen bu havalı ve güzel kızların saçlarını yaparken bir an kendilerini gerçek hayattaki bir kuaför salonunda gibi hissederek o şekilde davranırlar. Çocukların yeteneklerini keşfettikleri bu oyunda kuaföre gelen kızların saçlarını yaparken aynı zamanda bu becerilerini de ortaya koyma fırsatı bulurlar.. Çocukların adeta oyun içinde kendilerini buldukları bu r oyunda yer alan görevleri yerine getirmek için kızların saçlarını en güzel şekilde yaparlar. Oyunda her şeyden önce saçlarını yaptıkları kızların saç stillerini önce kendileri beğenmek isterler.

Sitemizde çocukların hiç sıkılmadan oynadıkları oyunlar arasında olan kız giydirme oyunları eğlenceli olması nedeniyle oyun çocuklar için daha bir güzel bir hale getirmektedir Çocuklara göre gerçek hayattan farksız olan bu oyunlar çocuklar için çok değerlidir. Çocukların hangi koşulda olursa olsun vazgeçemeyecekleri ve eğelenerek oynadıkları bir oyun olan kız giydirme oyunları onların yeteneklerinin gelişmesini sağlıyor. Çocuklara eğlenceli ortamlar sunan giydirme oyunları ile çocuklar mutlu anne babaların ise içi rahat. Özellikle biz büyüklerin gözlerinden kaçan en ufak detayları bile düşünerek oynadıkları bu oyunlarda çocuklar kendilerine olan özgüvenlerini kazanmış oluyorlar. Çocuklar için mutluluk kaynağı olan bu oyunlar çocukların iler ki yaşamlarında meslek seçmeleri açısından da önemli bir rol oynuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder