6 Eylül 2012 Perşembe

ÇOCUKLAR İÇİN OYUNLARIN ÖNEMİ BÜYÜK

Sitemizdeki barbie giydirme oyunları bu kadar çok severek oynanmasının sebebi de kız çocuklarının bu oyunları oynarken gerçek hayatta rol model aldığı çizgi film kahramanı esinlenerek Barbie’den esinlenerek onlara yakınlaşma isteğinden doğar. Bu oyunlarda Barbie giydirme oyunlarının kız çocuklarının o çok sevdikleri çizgi film kahramanı Barbie’yle bu denli yakınlaşmaları onları gerçek hayatta da çok mutlu edecektir. Kız çocukları o çok sevdikleri ve her zaman güzel ve şık görmeye alıştıkları Barbie’yi daha da güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

kuaför oyunları ile çocuklar gerçek hayattaki kuaförlerden gördükleri veya annelerinin kendi saçlarını yaptıkları modelleri bu oyunda uygularlar. Kendilerine göre en yakışan modeli bularak oyun içinde aldıkları görevleri başarı ile yerine getirirler. Onlar için güzellik saç stili ile başlar. Bu yüzden kuaför salonlarına gelen birbirinden güzel bu kızların saçlarını en iyi şekilde yapabilmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Hatta bu oyunlarda yaptıkları her şeyi gerçek hayatta da uygulamak için annelerini konu mankeni olarak kullanabilirler. Mesele oyunda yaptıkları topuz bir saç modelini annelerine yapmak isteyebilirler.

kız giydirme oyunları ile bu güzel kızların güzel görünmesi onlar için çok önemli bunun için size ihtiyaçları var. Bu oyundaki kızların tek istediği şık ve güzel görünmek Modanın ikonu olma istiyorsanız MOUSE yardımıyla seçimlerinizi yapın ve kızları kendi zevkinize göre giydirin. Kızları Her ne kadar güzel giydirirseniz sizden o kadar memnun kalacaklardır. Ama önce bunun için kızlarımıza en çok onların tarzına uygun olan kıyafetleri bulup giydirmeniz gerekiyor. Eğer siz bu kızların giydiği giysi modelleri ile kızların tarzlarını yakalarsanız inanın çok mutlu olacaklardır. Bu tamamen sizin yeteneğinize ve becerilerinize bağlıdır. Hadi onlara ne kadar yetenekli olduğunuzu gösterin. Ama bunun için oyuna bir an önce başlamanız gerekir. Bu arada unutmadan söyleyeyim bu kızların biraz acelesi var. Bir an önce oyuna başlayın ve onları daha fazla bekletmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder